Bodyguard søkes til Opera Jernverket

Mostadmark jernverk

Det er snart klart for Sommeropera på Jernverket, og prosjektleder og produsent av forestillingen Ingrid Nyhus mangler en statist.

– Vi mangler en statist. Vedkommende skal være bodyguard, har ingen replikker og skal heller ikke synge. Det må være mann, alder er ikke viktig. Vår nye bodyguard må kunne møte opp fra søndag 2. juli og alle kvelder til og med søndag 9. juli, sier Ingrid Nyhus.

Har du lyst til å delta i sommerens opera på Jernverket, «Forbudsrepublikken» og ta del i en satirisk opera som handler om helsefanatisme og moral i en verden som holder på å bli for streng. Der det er et klassisk kjærlighetsdrama i tre akter, med fem hovedroller og kor, så ta kontakt med Opera på Jernverket.

Her kan du lese mere om «Forbudsrepublikken»: