Utsettelse av Panikk i kulissene

Foto: Ole Ekker

Tro det eller ei – det er faktisk panikk og full forvirring i forviklingskomedien Panikk i kulissene på Trøndelag Teater.

Foto: Ole Ekker

– Vi må derfor flytte premieren på komedien «Panikk i kulissene» av Michael Frayn, fra 27. mai til 2. september, skriver informasjonsrådgiver ved Trøndelag Teater, Sissel Grønlie i en pressemelding.

Komedien Panikk i kulissene av Michael Frayn skal visstnok være et meget utfordrende og innfløkt teaterstykke, som må sitte som et skudd for å være brilliant og morsomt. Trøndelag Teater er kjent for å produsere forestillinger av høy kvalitet og teatersjef Kristian Seltun har denne gangen sett seg nødt til å bytte regissør og utsette premieren. Skuespiller Øyvind Brandtzæg, som skulle spille rollen som «regissøren» i stykket, trer ned fra scenen overtar som virkelig regissør for å få «Panikk i kulissene» ferdigstilt til ny premieredato lørdag den, 2. september klokken 18:00.

 

Panikk i kulissene av Michael Frayn

Oversatt av Svein Sturla Hungnes
Regi: Øyvind Osmo Eriksen / Øyvind Brandtzæg
Scenografi og kostymer: Katrin Bombe
Lysdesign: Eivind Myren
Medvirkende: Vetle Bergan, Mari Hauge Einbu, Stine Fevik, Kenneth Homstad, Christian Ruud Kallum, Ida Cecilie Klem, Jane Kokkin, Karl-Vidar Lende og Olve Løseth