Ta bilder – vinn helikoptertur!

Vi inviterer våre lesere til fotokonkurranse i mai og pinsehelga.

Send inn dine blinkskudd med tema «Bilde av Malvik» der motivet må være hentet fra kommunen vår. Malvik Senter og Malviknytt.no samarbeider om konkurransen og vi håper på mange fine bilder de nærmeste ukene.

Klikk her for å sende inn bilder.

Du kan ta bilder av alt mulig, hav og himmel, berg og strand, gress, blomster, fugler, dyr, biler, båter, tær, solnedgang, soloppgang, kvister og knopper, hender og føtter, hode, skulder, kne og tå, mat og drikke, stol og seng, bord og benk, øl og vin, brus og vann, is og kaffe, hun og han, hund og katt, eller ku og geit, politikere, velgere, telefoner og kamera. Kort sagt, hva som helst, bare det er et «Bilde av Malvik». Maks fem bilder per deltaker.

Konkurransen varer fra og med 4.mai til og med 5.juni (2.pinsedag). Husk at vi forbeholder oss retten til fritt å bruke bildene som blir sendt inn. Bildene må være i breddeformat (liggende) minimum 700 pxl bred.

 

Thormod Haugen er pilot på rundturen over Malvik

Premien er en rundtur i Malvik med helikopter, som tar av og lander på Malvik Senter. Pilot er Thormod Haugen som vil ta vinneren med på en uforglemmelig tur over Malvik med 1000-vis av fotomotiv.

Undervegs vil vi presentere noen av bildene som kommer inn og kanskje vanker det noen «del-premier» før hovedvinneren kåres.

Vinneren kåres ondag 7.juni og offentliggjøres her.

 

Send oss ditt bilde av Malvik  

 

Ansatte i Malviknytt.no, samt deres nærmeste familie, kan ikke delta eller vinne i våre konkurranser.