Bli med inn i nybanken

Onsdag var det klart for åpning av SpareBank 1 SMN sine nye lokaler på Hommelvik Sjøside.

Banksjef Lill Bente Mæhla Totland, kunderådgivere og boligmeglere bød på kaffe og kaker til kundene som stakk innom. På ettermiddagen er alle naboene fra Hommelvik sjøside også invitert.

Nærmeste nabo

En av dem som tok kaffen på forskudd var Kari Bakmark, nyinnflyttet nabo på Hommelvik Sjøside og kunde i banken. (saken fortsetter under bildet)

Kari Bakmark (t.v.) og Anita Larsen

– Jeg var ute og gikk en tur da jeg stakk innom. Her har det blitt fint og det er hendig å ha fått banken hvor jeg bor, fortalte Kari Bakmark som fikk servert kaffe av kunderådgiver Anita Larsen.

Trengte nytt bygg

Banken hadde lenge planer for det gamle bankbygget i Hommelvik som i løpet av årene har blitt umoderne for bankens behov.

– Det gamle bygget var over tre etasjer, med rullearkiv og et stort hvelv i kjelleren, og et stort uinnredet loft. Her har vi fått nye, moderne møterom, tilpasset dagens bankverden, forteller Lill Bente Mæhla Totland.

På veggene har de dekorert med lokal fotokunst fra både Malvikstien, Stasjonsfjæra og Småbåthavna med Sjøsiden i bakgrunnen.

– Ja her har vi Malvikstien både inne og rett utenfor døra, sier banksjefen.

– Totalt blir det sju personer som vil ha sine arbeidsplasser her. Fem kunderådgivere og to eiendomsmeglere. Bankhverdagen har forandret seg så vi har kun tatt med oss minibanken hit ned til Hommelvik Sjøside. For myntvekel, nattsafe og andre automatiske tjenester må vi henvise kundene til Stjørdal. Der er automatene til gjengjeld døgnåpne, forteller Lill Bente Mæhla Totland.

Se flere bilder fra de nye lokalene her:

  • Banksjefen ønsker velkommen