Førsnakk på teateret

Trøndelag Teater inviterer til Førsnakk, hvor de byr på faglig påfyll samt nykokt kaffe, i forkant av vårens forestillinger.

Det er fri inngang, uten påmelding.

Edward Albee’s Hvem er redd for Virginia Woolf?

Mandag 20. mars kl. 18.30 på Hovedscenen introduserer Paul Goring Hvem er redd for Virginia Woolf? Goring er professor i britisk litteratur og kultur ved NTNU.

Brødrene Karamasov

Torsdag 30. mars kl. 17.30 på Studioscenen vil Peter Normann Waage snakke om både Fjodor Dostojevskijs forfatterskap og om romanen Brødrene Karamasov. Peter Norman Vaage er selv forfatter og har utgitt en rekke bøker om kulturhistoriske og politiske emner.

Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen

Onsdag 5. April kl. 18.15 – på Studioscenen. Hvordan ble Robin Hood – Rai Rai i Sherwoodskogen egentlig til? Olve Løseth (manusforfatter og skuespiller) og Åsmund Flaten (musikalsk ansvarlig) vil snakke om sitt arbeid med musikalen.