Fullt trøkk i The Bucket List

Elevene på valgfag sal og scene ved Vikhammer ungdomsskole hadde premiere på sin forestilling «The Bucket List» onsdag formiddag.

(Se bildeserie og video nederst i saken)

Med mange gode sangere, musikere, skuespillere og ikke minst dansere, leverte de unge talentene en forestilling med trøkk, tempo og gode prestasjoner.

De hadde selv satt sammen forestillingen som handlet om en kameratgjeng som skulle finne på en hel masse å gjører sammen i russetiden.

Med en spennende scenografi, flott musikk og fengende dans gikk tida i salen litt for fort, men det er et godt tegn når man sitter igjen og ønsker seg mer.

Har øvd i hele år

Jens Husby Aftret og Thora Herringbotn Theigmann

Elevene går i 9. og 10.trinn ved Vikhammer Ungdomsskole og fikk kyndig hjelp fra elever fra 8.trinn til lyd og lys.

– Vi hadde en idemyldring hvor vi gikk gjennom forskjellige ideer hvor hele sal og scenegruppa kom med forslag og så valgte vi det som de fleste gikk for, forteller Thora Herringbotn Theigmann som både sang og spilte piano under forestillingen.

– Dette var artig å være med på, sier Jens Husby Aftret. Han spilte en av kameratene som skulle oppleve flere ting før de gikk ut av videregående skole.

– Det var litt spesiellt å spille for 5.-7. trinn nå og for medelever fra ungdomsskolen senere i dag, og så skal vi vise forestillingen for de voksne i kveld, forteller Thora. Som sier hun gleder seg.

Alle som tar turen til Ytre Malvik Samfunnshus i kveld vil få se en opplagt og dyktig gjeng som leverer fra første tone og hele vegen i en flott forestilling.

Se stor bildeserie under video: