Snakk med ungene etter volden

Eivind Guldseth

Etter mandagens voldsepisode ved Ungdomshuset i Malvik jobber nå politiet med å få klarhet i hva som skjedde.

Saken dreier seg om to ungdommer i tenårene fra Malvik som visstnok skal ha blitt angepet av to jevngamle i Hommelvik mandag kveld.

– Vi skal nå foreta avhør av de fornærmede og gjerningspersonene i saken, for å finne ut hva som har skjedd. Vi er tidlig i etterforskningen ennå og vil ha mer klart i løpet av de nærmeste dagene, forteller etterforskningsleder Eivind Guldseth.

Sprer frykt

Politibetjenten forstår at både ungdom og foreldre kan kjenne på en fryktfølelse etter mandagens voldsepisode.

– Vi oppfordrer nå foreldre til å snakke med ungdommene om det som har skjedd. Det er viktig å ta avstand fra vold og fra de som med voldshandlinger ønsker å spre frykt blant ungdomene, sier etterforskningsleder Eivind Guldseth ved Stjørdal Lensmannskontor.