Biltema flytter

Biltema sin butikk på Malvik Senter på Sveberg avvikles ved årsskiftet. 

Planen skal være at den landsdekkende kjeden etablerer seg i Norplastabygget på Tangmoen på Stjørdal, bekrefter Biltemas administrerende direktør, Knut Svenningen til avisa Bladet torsdag formiddag.

– Vi har over tid sett etter andre muligheter. Butikken vår i Malvik har ikke vært optimal, verken når det gjelder størrelse eller plassering. I den anledning har vi bestemt oss for å gjøre en helomvending i regionen. Nå slår vi butikkene på Hell og i Malvik sammen og åpner et stort varehus i Stjørdal, sier han til avisen.

Ikke noe nytt

– Dette er ikke noe nytt for oss, slik kontrakten med Biltema er med Malvik Senter per i dag så går den ut ved årsskiftet og det har visstnok ikke vært planer om å forlenge denne, sier senterleder ved Malvik Senter Tone Mum DaDrazkowski til Malviknytt.

– Slik vi har forstått det er dette Biltema sin strategi over hele landet å etablere egne butikker som ikke ligger i kjøpesenter.

– For Malvik Senter er det jo trist at en så stor og betydelig aktør forsvinner fra senteret, men den gir oss samtidig en del muligheter til å omorgansiere senteret og å skape enda bedre lokaler til flere små og store butikker på Sveberg, sier senterlederen.