Stav Hotel inn i kjede

Stav Hotel åpnet denne uken som Best Western hotel.

Stav Hotel har 67 gjesterom med god standard og med gode kurs- og konferansemuligheter, utstillingsarealer, restaurant med panoramautsikt over Trondheimsfjorden og Trøndelagsbygdene.

Den populære kroen for veifarende gjenåpnes nå i vinter, og lokale gjester så vel som yrkesreisende trives godt på hotellet som ligger kun 10 minutter fra Trondheim Lufthavn Værnes og 15 minutter fra Trondheim sentrum.

Hotellet er også perfekt som overnatting for ferie/fritidsreisende på vei nordover eller sørover i Norge, med gode parkeringsmuligheter både for privatbiler og busser.

– Stav Hotel har en perfekt beliggenhet med tanke på både ferie/fritidsreisende og yrkestrafikken, sier Hege Ramm, Country Manager Norway i en pressemelding.

– Vi er glade for at eieren Francis Hay har valgt Best Western som samarbeidspartner, og dette vil styrke vår posisjon i Midt-Norge.

Hotelleier Francis Hay og hotellsjef Phillippa Sandø uttrykker glede og entusiasme på vegne av alle ansatte, som ser frem til å være tilbake med Best Western. For de ansatte og gjestene betyr det mye at hotellet tilhører en kjede som har høy standard og setter krav til hotellets service, drift og god markedsføring.

De har tro på at Best Western vil øke sin markedsandel i Skandinavia, og de sier de er stolte over å kunne være en del av dette.

– Vi forventer at tilhørigheten i Best Western vil gi oss økt belegg, enda flere fornøyde gjester, godt samarbeid med marked- og salgsteam i Best Western – og muligheter til utvikle Stav hotell videre innen overnatting, servering av mat, møter og konferanser, sier Francis Hay og Phillippa Sandø i pressemeldingen.