Urpremiere på teateret

Lørdag byr Trøndelag Teater på urpremiere av superbloggeren Linnéa Myhres Evig søndag.

Trine Wiggen har bearbeidet boken og har selv regi. Historien fremføres av skuespillerne Lina Hindrum og Øyvind Brandtzæg. Hindrum debuterer som skuespiller med denne forestillingen.

Linnéa er en av de mest kjente bloggerne i landet, hun pryder forsidene av ukeblader og blir invitert til talkshows på TV. Samtidig beveger hun seg i en nedadgående spiral, hvor hun stadig blir dårligere av spiseforstyrrelser og depresjon.

Hun vet ikke hvordan hun skal fordrive tiden, søndager er verst. Hun tråler Oslos gater og venter på neste måltid og på at dagen skal ta slutt. Sykdommen får stadig større makt over henne. En av vennene hennes tilbyr henne å ta over psykiateren sin, og hun griper sjansen. Hun får time hos psykiateren Finn. Blir dette et vendepunkt?

Linnéa Myhre sin roman Evig søndag er utgangspunktet for denne forestillingen. Boken, som følger utviklingen gjennom ett år i Linnéa sitt liv, ble en bestselger da den kom ut i 2012.

Evig søndag er en brutalt ærlig og selvutleverende fortelling full av ironi og svart humor. Det handler om spiseforstyrrelser og depresjon, men mest av alt om et ungt menneske som lengter etter kjærlighet og anerkjennelse.

Evig søndag

av Linnéa Myhre

Regi og bearbeidelse: Trine Wiggen

Scenografi og kostymer: Ingrid Tønder

Lysdesign: Steffen Telstad

Medvirkende: Lina Hindrum og Øyvind Brandtzæg

Forestillingen varer i underkant av 90 minutter og spilles uten pause på Studioscenen.