Andeløp for full musikk

175
Fra venstre: Per Inge Ulvang (Leder av Andeløpet, LC), Halvard Dahle (LC), Sissel Bollingmo (LC), Agnes Johanne Omenås (Hommelvik Juniorkorps), Anders Frost Nordhaug (Vikhammer og Saksvik Skolekorps), Ole Erik Engan (LC), Else Åkra (LC), Geir Larsen (LC). (Foto: Odd-Rune Wang)

Det er inngått avtale om Lions Andeløp 2016 mellom Lions Club Malvik/Lions Club Malvik Saxedatter og Hommelvik Juniorkorps og Vikhammer og Saksvik Skolekorps.

– Det er en stor glede for Lions Clubene i Malvik å kunne meddele at det er inngått samarbeid med Hommelvik Juniorkorps og Vikhammer og Saksvik Skolekorps om å arrangere det tradisjonelle andeløpet i 2016, skriver Lions i en pressemelding.

– I valg av samarbeidspartnere har vi lagt spesiell vekt på det gode arbeidet korpsene gjør for barn og unge og for kulturlivet i kommunen vår.

– Det er også av stor betydning at korpsene har den nødvendige erfaring og kompetanse for å kunne delta i gjennomføringen av et slikt arrangement. Andeløpet arrangeres i og rundt elva Homla i Hommelvik og årets arrangement vil avvikles søndag 4. september skriver Lions i pressemeldingen.

Les om andeløpet i 2015