Ikke overraskende av NVE

115

Som Malviknytt.no skrev mandag ble ingen av de fire klagene som er sendt til Norges Vassdrag- og Energidirektorat i forbindelse med vedtaket om nedlegging av dam Foldsjøen tatt til følge.

– Det er ikke overraskende, sier lederen av Mostadmark Utvikling, Kristian Rolstad og begrunner dette i ett blogginnlegg på mostadmark.no (ekstern lenke)

– Med bakgrunn i saksbehandling og argumentasjon var det ingen stor overraskelse for Mostadmark Utvikling at NVE  opprettholder sitt vedtak.

– Dette er sterkt beklagelig. Nå får vi  håpe at departementet ikke bare vurderer saken ensidig ut fra et bedriftsøkonomisk hensyn, men også tar hensyn til hvor viktig Foldsjøen er for allmennheten.

– Vi får krysse fingrene for at departementet kommer frem til en annen konklusjon og fatter vedtak om at Foldsjødemningen ikke skal nedlegges i tråd med grunneiers søknad og NVE`s vedtak, skriver Rolstad i bloggen.

– Mostadmark Utvikling setter stor pris på støtten vi har fra rådmannen og et nesten enstemmig kommunestyre, sier Kristian Rolstad i en kommentar til Malviknytt.no.