GUTS er hedersgjester på storkampen

162

Når Rosenborg møter by-rival Ranheim til lokalderby i fotballens øverste divisjon lørdag 5.mai er tribunene og fotballbanen på Lerkendal fylt av malvikinger.

Rosenborg BK kommer og henter Hommelvik GUTS og ordføreren på Rampa i Hommelvik og kjører de til Brakka hvor de blir tatt i mot av RBK-legenden Gøran Sørloth, før kampen.

Malvik kommune ved ordfører Ingrid Aune har invitert med seg det mangfoldige Hommelvik GUTS som hedersgjest på storkampen mellom RBK og Ranheim på Lerkendal lørdag.

– Valget falt på Hommelvik Guts fordi de viser at det er lagånden, fellesskapet og idrettsgleden som er det viktigste i fotballen. Her har vi et lag som bringer alle på banen: der alle får være med, uavhengig av alder, kjønn og funksjoner. Jeg håper og tror de vil inspirere og spre sann fotballglede til trønderne på Lerkendal på lørdag, sier ordfører Ingrid Aune i en pressemelding.

Sverre Inge Lystrup Ness

Rosenborg BK kommer og henter Hommelvik GUTS og ordfører på Rampa i Hommelvik og kjører de til Brakka hvor de blir tatt i mot av RBK-legenden Gøran Sørloth, før kampen.

Hommelvik Guts blir med på innmarsj rundt banen ca. 20 min før kampstart, sammen med de andre idrettslagene fra Malvik.

– Dette var stor stas å bli innvitert med på ja, sier Hommelvik GUTS gründer og fotballentusiast Sverre Inge Lystrup Ness.

– Spillerne på GUTS var overveldet over invitasjonen, og særlig at vi skulle få komme på «brakka» før kampen.

Selv om treneren har et sterkt og lidenskapelig forhold til Sogndal i Obos-ligaen, heier han og GUTS på RBK under lørdagens lokaloppgjør.

– Vi heier på RBK, det er kun én av spillerne som heier på et annet lag, Brann, og han er ikke med på lørdag, forteller en glad og fornøyd Sverre Inge Lystrup Ness.