Lager skrekkfilm på senteret

Avgangselever fra filmlinja ved Høyskolen i Kristiania Trondheim var i dag på befaring på Malvik Senter hvor de skal lage filmen «Frykten»

Filmen blir i sjangeren drama med innslag av skrekk.

Filmteamet bak filmen består av fotograf Sondre Ødegård Snare (21), regissør og produsent Ragne Kartum (23), lydsjef og manusforfatter Ola Bjerken (25) og produksjonsdesigner Marius Fuglaas (21).

– Vi valgte Malvik Senter av flere årsaker, forteller Ragne Kartum. For det første ble vi veldig positivt mottatt av senterledelsen. For det andre har Malvik Senteret de butikkene vi trengte som er en del av handlingen i filmen. (saken fortsetter under bildet)

SKYTER SKREKKFILM PÅ SENTERET: Filmteamet var på befaring tirsdag. Studenete Marius Fuglaas (Bakerst), Sondre Ødegård Snare, Ola Bjerken og Ragne Kartum gleder seg til nattlige sysler på Sveberg.

Frykten

Filmen handler om «Ole» som opplever sitt livs største frykt på Malvik Senter.

«Ole» oppdager at han har glemt sekken sin med de viktigste eiendelene sine i, inne på senteret og kommer seg inn like før stengetid og til dyrebutikken hvor han mener han kan ha satt igjen sekken.

Så skjer det fatale at «Ole» blir stengt inn på kjøpesenteret hvor han tror han er alene, men er han det?

– Ideen, som legger opp til en handling som er helt unik, fikk jeg like før jul, forteller regissør Ragne Kartum, som kan røpe at i tilleggg til «Ole» vil en katt få en stor rolle i filmen.

Mangler fortsatt skuespillere

Nå mangler de bare å finne skuespillerne til filmen. Karakteren «Ole» og en kvinne som skal jobbe i dyrebutikken. I tillegg må de bestemme seg for hvilken katt som skal få «hovedrollen» før filmingen kan begynne.

Til rollene søker de en mann (25) i rollen som «Ole» og en ansatt i dyrebutikken, kvinne, (40+) og det er viktig at de ikke er allergisk mot katter.

Denne uka avholdes de siste rundene med audition før inspillingene starter. De vil foregå over en fire – fem netter og de kommer til å ta i bruk store deler av kjøpesenteret på Sveberg.

– Dette blir spennende og det er kjempeartig å få være med å bidra, sier senterleder Tone Moum Drazkowski. Jeg gleder meg til å se sluttresultatet, sier hun. (saken fortsetter under bildet)

Dramatiske scener. Marius Fuglaas (t.v.), Sondre Ødegård Snare, Ragne Kartum og Ola Bjerken er klarre for å gjøre opptak på Malvik Senter.

Gullspiren

Filmen «Frykten» vil få premiere på Nova kino i Trondheim under «Gullspiren». Det er fagskolestudentene ved Høyskolen Kristiania Trondheim som skal vise fram sine arbeider.

– Etterpå har vi tenkt å legge den ut på Vimeo og Youtube, forteller de fire filmprodusentene som håper å få seg jobber i filmbransjen etter endt utdanning.

– Det er et bra filmmiljø i Trondheim og Trøndelag med mange produskjonsselskap som jobber innen flere ulike sjangere.

Følg produksjonsteamet på deres facebookside her. (ekstern lenke)