Klar for finale

221

I disse dager arrangeres det for første gang et verdensmesterskap i drill her i Norge, og det arrangeres av Norges Musikkorps Forbund.

I påsken har det vært storinnrykk i Håkons Hall på Lillehammer. Hele 683 utøvere fra 18 nasjoner verden over har konkurrere om edelt metall. Oversiktsbilde fra åpning i Håkons Hall onsdag kveld, viser at det var en storslagen åpningssermoni.

Foto: Stjørdal Drilltropp

Eirin Byberg Fosse og Iben Nørkov Bakmark er begge fra Hommelvik. Jentene er med i Stjørdal Drilltropp, som deltar med hele ti utøvere på det norske landslaget under VM Twirling. Jentene gjennomført sitt VM program på torsdag, og det var ventet stor spenning til da finalistene skulle utropes.

– Det var en god gjennomføring av jentene. Vi er spente på både resultatlista premieutdelingen på søndag, skriver Hilde Sveås fra Stjørdal Trilltropp i en melding til Malviknytt.

Fra venstre: Ingri Helene Husby, Rita Leth-Olsen, Frida Røkke, Thea Hanssen , Elida Risberg Elverum, Iselin Risberg Elverum, Ellen Andersen, Yvonne Tvete, Iben Nørkov Bakmark og Eirin Byberg Fosse.
Foto: Stjørdal Drilltropp

Finaleplass

Fredag ettermiddag var det klart at det ble finaleplass til både Eirin og Iben. Begge deltar sammen med Stjørdal Drilltropp, og er med i Norges Twirl team junior. Lørdag er det klart for finale i Verdensmesterskap i Twirl team junior, og jentene har trua.

– Det er så gøy å komme til finalen. Nå er vi hvertfall blant topp fire. Så nå gjelder det bare å holde fokus i finalen. For klarer vi å holde fokuset på plass, og vi klarer å kontrollere nervene, så tror jeg det vil gå bra, forteller Eirin til Malviknytt.

Eirin Byberg Fosse og Iben Nørkov Bakmark
Foto: Stjørdal Trilltropp

Malviknytt ønsker lykke til!

Les også: To fra Malvik i VM