Gutta trenger hjelp!

244

Vikhammer håndball G16 har kvalifisert seg til vårens Bringserie, det resulterte i bortekamper i Bergen, Jessheim og på Hamar. Nå trenger gutta hjelp for å finansiere dette, og det kan nettopp du gjøre ved å rydde i skap, skuffer, på loft og i kjeller.

For å finansiere bortekampene skal Vikhammer håndball G16 arrangere loppemarked, og nå ønsker de seg ting å selge. Loppemarkedet skal arrangeres den 14. og 15. april og i grendahuset på Sveberg, som ligger ved siden av Sveberghallen.

– Vi tar gjerne i mot antikviteter, retrogjenstander, malerier, mindre møbler, keramikk, porselen, glass, nips, LP-plater, sportsutstyr, leker, vesker, tekstiler, sykler, lamper, klær og andre elektriske husholdningsartikler, forteller Robiin Granum Johansen som er en av guttene på laget og legger til at folk bare må ta kontakt med laget på e-post eller på telefon.

Robin Granum Johansen

Ryddet loftet

Guttene på Vikhammer håndball G16 får nok god hjelp av sine foreldre og foresatte til å gjennomføre dette. Men det er nok en selvfølge at også guttene stiller opp, slik at lagskassen kan bli fylt opp.

– Ja, det er viktig at vi tjener penger slik at vi kan dra på kamper i Bringserien. Selv har jeg ryddet loftet hjemme. Det tok bar tre timer, og med god bistand av mamma ble det hele 11 pappesker til loppemarkedet, forteller Robin til Malviknytt.