Torsdag åpner ShowSenter på MalvikSenter

168

Torsdag går dørene opp for det nye Midt-Norge ShowSenter på Sveberg.

Gründer Bjørn Berger har flyttet virksomheten til et 2.000 m² stort lokale der Biltema og KappAhl var tidligere og disse arealene håper han å få fylt opp med ulike utstillere innenfor hjem, hus, hytte, hage og fritidsprodukter.

– Vi er litt på etterslep med påmeldingene på grunn av at det har vært mange andre aktiviteter i regionen. Planen er å fylle opp med ulike utstillere for kortere eller lengre perioder, forteller Bjørn Berger.

– Her vil det bli utstillere fra nesten alle mulige bransjer.

Han forteller at dagen i dag og kvelden vil gå med til å rigge og forberede åpningen.

Bjørn Berger forteller at de har engasjert de lokale musikerne Håkon Renanger og Turid Gravrok til å underholde under åpningshelga.

– Vår intensjon er i hovedtrekk å tilby bedrifter en arena for utstilling og salg til hele Midt-Norge regionen. I tillegg til den ordinære dag-utstillingen, vil forskjellige «messedager» med vekt på tema eller årstid bli arrangert flere ganger i løpet av et kalenderår, forteller Bjørn Begrer.

Les også: Utvider når Biltema stenger