Kulturskolens uke i Malvik

230

Neste uke markeres «Kulturskolens uke» her i Malvik, og kulturskolen inviterer til en rekke arrangementer.

Kulturskolen inviterer

På morgningen, mandag 12. mars er det først konsert for elevene på Vikhammer skole og rett etterpå er det de på for Vikhammeråsen Grendaskole som skal få se og høre konserten som arrangeres på Vikhammer skole.

– Vi skal ha skolekonserter for 1.-4. trinn for alle elevene i kommunen, samspillkonsert, konsert på Hommelvik Helsetun og ikke minst UKM som også er en del av kulturskolens markering av kultur for barn og unge i Malvik kommune, forteller rektor for Kulturskolen Gunnhild Breirem.

På kvelden, mandag 12. mars er det samspillkonsert i Bruket kulturhus klokken 19:00. Billetter får du kjøpt her. Tirsdag 13. mars er det først konsert på Hommelvik skole, før Kulturskolen forflytter seg til Hommelvik Helsetun for å holde konserten der klokken 12:45.

Onsdag 14. mars er det Sveberg skole sin tur, før det skal være lydprøver til UKM i Bruket kulturhus fra klokken 16:00. Torsdag 15. mars går turen til Saksvik skole, som er siste etappe med konsert på skolene for denne gang.

UKM-opptog

Nytt av året er at det skal gå et UKM-opptog fra Café Rampa opp til Bruket kulturhus klokken 18:30 den 15. mars. Dette skal være et opptog for å markere oppstart av årets UKM forestillinger. Det arrangeres to forestillinger også i år, og arrangøren lover stor variasjon, med alt fra trylling, musikk, dans og mye mer. Så her er det bare å glede seg.

– I år er det planlagt hele to forestillinger, både torsdag 15. mars og fredag 16. mars. Begge dagene starter forestillingen klokken 19:00 og billetter kan du sikre deg her, forteller Gunnhild Breirem.

Kunstutstilling og kaffesalg

I tillegg til forestillingene som foregår inne i Nygaardsvoldsalen, vil det i Kjerraten arrangeres kunstutstilling i regi av UKM.

Det er Malvik Husflidslag som stiller med kaffesalg, så det skal være gode muligheter for å få seg både en kopp kaffe og noe godt til kaffen.