Prepare to be funkified

176

The Jan Holberg Project ft. Cleo Higgins slapp i dag sin nye låt: «Admitting to Submission». Musikken er skrevet av Jan Holberg, mens tekst og vokal utføres av Cleo Higgins.

Cleo og Jan

Jan Holberg er låtskriver og bassist. Han bor på Saksvik, sammen med kone og deres to barn, Elias og Julie. Han har gått på The Liverpool Institute for Performing Arts og jobber som musiker. Cleo Higgins er en dame på 35 år, fra Birmingham i Storbritania. Hun er nok mest kjent for sin rolle i musikalen «Thriller Live» og sin deltagelse i «The Voice UK» i 2013, og hun synger mest soul og popmusikk.

– Hun er kjent fra gruppen «Cleopatra» som var en sensasjon verden over på 90-tallet. I tillegg var Cleo den store stjernen i musikalen «Thriller Live», en hyllest til Michael Jackson som går for fulle hus i London’s West End, forteller Jan Holberg.

Funky låt

Det hele startet med at Jan Holberg reiste til London i 2014 for å spille inn trommer på denne låta. Jan hadde fått med Pete Biggin fra Level 42, på bass. Trommene til Pete og bassen til Jan ble liggende på en hardisk her i Malvik i flere år, før opptaket ble tatt fram og hørt på igjen i 2018. For å ferdigstille denne låta tok Jan kontakt med Cleo Higgins. Cleo ville gjerne samarbeide med Holberg og skrev dermed tekst og synger all vokal på låta.

– Dette er en funky låt som det er brukt 3 år på å lage. Dette er funky saker kan jeg fortelle dere, det blir det når vi har Pete Ray Biggin fra Level 42 på trommer. Forøvrig er Level 42 en av mine absolutt største inspirasjonskilder, så dette er en stor drøm som gikk igjen i oppfyllelse. Det sier seg selv at møte mellom Biggin og meg ble av det «funky» slaget, forteller Jan Holberg til Malviknytt.

Her kan du høre låta, og se musikvideoen:

– «Admitting to Submission» er en funky pop låt hvor melodien er satt i fokus, og ett funky lydbilde gjør sitt til at dette blir en fengende pop låt med fantastisk sang av Cleo Higgins som er i verdensklasse, forteller Jan Holberg.

Link til låta på Spotify:

Ha en funky dag!