Klart for VinterMalvik

243
Foto: Malvik kommune

Denne uka er det VinterMalvik i regi av kommunens kulturetat.

Tilbudet varer fra og med mandag 19.februar til og med onsdag 22.februar.

Dagens aktiviteter er en sosial og spennende hyttetur til Gamelvollstuggu på Vennafjellet. Der får en være med på mange ulike aktiviteter inne og ute. Dersom man har med seg en ekstra sovepose er det også mulig å ovenatte ute i lavvoen. Aktiviteten er for de som er født 2006-2007. (10-12 åringer) Det er også tilbud om dagstur til Gammelvollstuggu i dag, uten overnatting.

Tirsdag 20.februar er det overnattingstur til Gammelvollstuggu for de som er 12 – 18 år.

Onsdag 21.februar er det hundekjøring i Meråker. Der får de yngste kjøre hundespann med ivrige hunder i vakre omgivelser. De skal også være med på natursti, tenne bål og kose oss. Aktiviteten er åpen for de født 2006 og 2007.

Torsdag 22.februar er det alpindag i Meråker Alpinsenter. Buss og heiskort er inkludert i prisen for de som er født 2006 og 2007.

Tordag er det også hundekjøring i Meråker for de i 7.klasse og eldre, skriver Malvik kommune på sine hjemmesider.