Søker kommunen om samarbeid og støtte

307
(Foto: Stian Tørstad)

Karlslyst Musikkteater planlegger en ny runde med forestillingen om gårdens grunnlegger Carl Halck i august.

I forkant av dette har musikkteateret jobbet med å skaffe ny instruktør og valget falt i fjor sommer på spelnestoren Arnulf Haga som er kjent for mange som spel- og teaterregissør i en årrekke. (Saken fortsetter under bildet.)

(Bak f.v.) John Harald Brobak, styreleder, Kari M. Saxevik og Tore Hammer, Karlslsyst gård. (Foran f.v.) Torstein Fosmo, forfatter og hovedrolleinnehaver og Arnulf Haga, regissør. (Foto: Stian Tørstad)

Nå har Karlslyst Musikkteater søkt Malvik kommune om samarbeid om gratis leie av Bruket kulturhus og økonomisk støtte.

I en søknad som er stilet til rådmann Carl-Jackob Midtun, skriver musikkteateret at de har en budsjettert omsettning på kr 905.000,- for årets utgave av Carl Halck. Det er planalagt fem forestillinger med premiere 13.august.

Søker om gratis hulseie og penger

Karlslyst Musikkteater søker Malvik kommune om følgende støtte forbindelse med årets oppsetning:

1) Leie av Bruket Kulturhus vederlagsfritt i forbindelse med øvingsperioden foran årets oppsetning. Dette gjelder spesifikt Kick off 10.03.18 og i 10- 12 øvingsdager i perioden 28.07 – 06.08. 4-5 av dagene må vi også ha tilgang på lyd og dermed AV
tekniker.

2) Økonomisk støtte fra Malvik kommune kr 35.000.- Den økonomiske støtten vil bli benyttet til bl.a opparbeidelse av midlertidig parkeringsplass for publikum, Bygging av kulisser og materiell til dette, kopiering av teksthefter og notehefter, skolering av barn og ungdom som ønsker å delta i Spelet. Oppsett og sikring av stillas da dette krever sertifisert personell.