Jenta på plakaten

179
Foto: Privat

Linnea Aursø, 16 år fra Sveberg, er i disse dager med i en reklamekampanje.

Liten og koselig skole

Reklamekampanje Linnea er med på, er for å fremme Skansen videregående skole. I busskur, på forskjellige i Trondheim, henger det bilde av både Linnea og flere av hennes klassekamerater.

– Jeg går på Skansen videregående, og reklamekampanjen er for å opplyse folk om den koselige skolen. Skansen er en liten privat skole, med en klasse i hvert trinn og som kan være lett å overse.
Det er mange forskjellige plakater rundt i byen, med forskjellige folk fra klassen min. Hvilken person som er på reklamen, varierer fra bussholdeplass til bussholdeplass, forteller Linnea til Malviknytt.

Foto: Privat

Alltid vært linselus

Det er flere av bussholdeplassene som har bilde av Linnea. Det er nok litt rart å se bilde av seg selv på denne måten.

– Jeg har aldri gjort noe slikt før. Det er veldig rart å se meg selv når jeg går rundt i byen, eller kjører forbi en bussholdeplass hvor et stort bilde av meg henger. Selv om jeg alltid har vært en linselus som sniker seg inn i bilde når noen tar bilder, er dette noe annet. Det er en helt annen opplevelse, hvor profesjonelle tok bildene. Det var kult å få sjansen til å være en del av disse plakatene, forteller Linnea.

Skansen videregående skole

Skansen videregående skole er den siste etappen på det 13 årige skoleløpet Steinerskolen tilbyr sine elever.

Steinerskolen er en anerkjent pedagogisk retning som gir samme kompetanse som offentlig skole. Læreplanen for steinerskolen er godkjent av utdanningsdirektoratet som er 13-årig utdanningsløp. Dette betyr at læreplanen for grunnskole og videregående opplæring henger sammen. For elever i steinerskolens grunnskole som ønsker studiespesialisering, kan Skansen Videregående Steinerskole være et naturlig valg. Det kan også være et svært godt alternativ for ungdom fra andre skoler, skriver Skansen videregående skole på sin hjemmeside.

I maritime omgivelser

Skansen Videregående skole ligger vakkert til i maritime omgivelser ved Skansen park i Ila. Den har en sentral beliggenhet, med både trikk, buss og tog har holdeplass i umiddelbar nærhet.

Skolen har to studiespesialiserende linjer. Både studiespesialisering med kunstfag og studiespesialisering med ettårig fordypningsoppgave gir generell studiekompetanse
Skole sier selv de har både økologi- og miljøkunnskap integrert i flere fag på begge linjene.