Mye som skjer i romjula

152

Det er mye som skjer i Malvik mellom jul og nyttår, så dagene i mellomjula skal være mulig å fylle med ulik aktivitet for den som ønsker det.

Her har vi prøvd å lage en liten oversikt over ulike arrangement i Malvik som vi har funnet. Hvis vi har oversett noe, eller du har flere tips, send oss en e-post: tips@malviknytt.no eller SMS til 941 88 305.

Cafe Rampa

Cafe Rampa i Hommelvik melder om at de holder stengt på dagtid i mellomjula, men i den lille røde kafeen og kulturhuset på Rampa midt i sentrum, er det stor aktivitet på kveldstid hele romjulen.
3. juledag (27.desember) åpner de kl 21.00 og da er det fest med gruppa SUPERSTREIT. Billetter kjøpes i døra.

Fjerde juledag entrer Håkon Renanger scenen med en knippe musikalske venner til konserten «Juleslagers – Eplet faller ikke langt fra stemmen». Konserten starter klokken 20.00.

Femte juledag er det klart for den tradisjonelle Julejazz med Vika-storband. Konserten er utsolgt og de som ikke har fått i seg billetter må vente til neste år.

Cafe Rampa melder at de åpner som vanlig 2.januar kl 11.00.

Skiløyper i Marka

Hommelvik IL Langrenn melder om supre forhold i marka og at tråkkemaskina har kjørt opp løyper i Malvikmarka fra Jervskogen over Skarpåsen og til Abrahallen, samt rundt Vullusjøen og Ålvatnet. Du kan følge med på skisporet.no for oppdateringer. (Ekstern lenke)

Nissetur

Ut på tur i Malvik og Are Georg Sarheim melder om Mellomjuls tur til Stornissen i Elvran 27.desember.

Det har blitt en tradisjon å besøke Trøndelags største nisse.ta deg fri fra julestri og julemiddag å bli med på en fin liten trimtur. Oppmøte er denne gangen ved Coop Prix på Hell klokken 11.00. Ta med litt mat og drikke og gjerne en vedkubbe.

Ribbemarsj

I Muruvika utfordres innbyggere til Ribbemarsj 3.juledag. Oppmøte og registrering i Muruvikstua fra klokka 11.00 og marsjen starter klokken 12.00

Løypa er rundtur i Muruvika på ca 5 kilometer og passer for alle. Perfekt for de som trenger litt frisk luft og lett mosjon mellom julemåltidene.

Mostadmark

Alle er hjertelig velkommen til tradisjonell juletrefest i Mostadmark samfunnshus, onsdag 27.12 (3.juledag) klokken 17.00

Nisseorkester og gang rundt juletreet, bevertning og overraskelser. Barn gratis og voksne kr. 100.-

Ivermoen

På grendahuset Ivermoen oppi Fosslidalen holder Nonstadlaget Julefest 4.juledag. Det er Aspen & Ytterhus som spiller opp til dans. Salg av øl og vin. 200,- inngang. Dørene åpner kl 20. (18 års aldersgrense)

Så blir det Juletrefest på Ivermoen 30.desember kl.17.00 med servering av kaker, kaffe og brus.
Alle er velkommen.

Vidarhall

Fredag 29.desember (5 juledag) kl 17.00 ønskes små og store velkommen til juletrefest på Vidarhall. Det blir salg av brus, kaffe, kaker og pølse med brød/lompe.
Vi legger opp til tradisjonell gang rundt juletreet til toner av kjente julesanger.
Som ifjor ligger det an til et overraskende sanginnslag før vi forhåpentligvis hører tunge trinn på trappa.
Inngang kr 100 per barn som dekker drikke og noe å spise på m.m.
For den som vil teste vinnnerlykken blir det også loddsalg.
Vi ser gjerne at det blir brukt kontanter.

Håper så mange som mulig legger turen innom i romjula.

ABRA Hallen

Tradisjon tro, så er det åpen hall for spillere og foresatte i Malvik IL Fotball, i Abrahallen, torsdag (28.12) og fredag (29.12) i mellomjula.

Det er åpent fra kl.12.00 til kl.15.00, begge dager. Det vil også være muligheter for en kaffetår, for de som ønsker det, melder Malvik IL.

Nyttårsaften

Det arrangeres flere offentlige fyrverkeri rundt om i Malvik på nyttårsaften.

Først ut er Roy Tronstad og T-pyro som arrangerer familiefyrverkeri fra Midtsandtangen klokken 17.00 på årets siste dag.

Stjernesmeller blir det også i Muruvik og på Saksvik og på Vikhammerløkka ved midnatt.

Kirkene

For den som frekventerer kirkens budskap er neste mulighet Høytidsgudstjeneste i Malvik kirke 1.januar. Da blir det i tillegg til gudstjenesten dåp og nattverd. Høytidsgudstjenesten 1.nyttårsdag ledes av John Gunnar Krogstad og Torkil Skille er organist. Malvik kirke mandag 1.januar 2018, klokken 12:00.