Julefeeling på ungdomshuset

114

Styret for Hommelvik Kultur og Fritidshus ønsker nå å få Julefeeling, og inviterer derfor alle ungdommer fra 13 til 18 år til «Julefeeling» på ungdomshuset i Hommelvik førstkommende mandag, den 18. desember.

– Nå skal vi lage kul julefeeling på ungdomshuset. Vi skal bake både Cola-kaker og pepperkaker. Selvfølgelig er ungdom fra hele kommunen hjertelig velkommen, alle som en. Bare man er mellom 13 og 18 år. Vi skal spise grøt med mandel, og vi skal lage flotte julekort. Julekortene kan du enten ta med deg hjem, ellers har vi en plan om å glede noen i kommunen med kortene. For det er viktig å sende julefeelingen videre, forteller et av styrets medlemmer, Rie Aagaard som har tommel opp for julefeeling og at mange ungdommer vil ta turen innom ungdomshuset denne dagen.

På ungdomshuset i Hommelvik kan man til vanlig komme og gjøre lekser, lage mat, spille spill, piano, gitar, sjakk eller bare henge med venner hver mandag og torsdag, mellom klokken 14:15 og 21:00. Førstkommende mandag blir det altså en litt anderledes dag ved Hommelvik Kultur og Fritidshus, for er du i rett alder kan du da få kommet i både rett og ikke minst kul julefeeling!