Pakkerush på senteret

18

Robert Kåsner i Robert’s Nøkkelservice på Malvik Senter har opplevd rene eksplosjonen i håndtering av pakker etter Black Friday.

Robert som er ombud for PostNord har måtte ta i bruk både butikkgulvet og frittstående kurver for å håndtere alle pakkene.

– Ja nå er det fullt trøkk her og om en liten stund kommer julepakkene. Da blir det også travelt sier den blide skomakere og altmuligmannen Robert til Malviknytt når vi snubler over han i gangen på kjøpesenteret.

– Det er travle dager og jeg rekker kanskje ikke mer enn å levere ut pakker hvert 5-6 minutt i perioder, da sier det selv at jeg blir hengende etter med en del annet arbeid som reparasjoner av sko, skiltlaging og andre gjøremål. Heldigvis er kona skredder og bistår med en god del av oppgavene så kundene skal ikke lide noen nød, men travelt det er det og det liker vi.

For å få logistikken til å gå opp har han som nevnt tatt i bruk både butikkgulv og kurver i tillegg til pakkeskapene fra PostNord.

– Det er jo for å gjøre det så effektivt for kunden som mulig, men jeg oppfordrer folk til å hente pakkene sine så fort de får hentemelding, sier Robert Kåsner.