Lucas deltok på julemesse

20

Lucas Sætereng Thorstensen på 8 år, var nok årets yngste deltager under Julekos 2017.

Da Malviknytt gikk forbi det ene bodet under årets julemesse, satt Lucas å strikket på en vott. Det viste seg at han også hadde laget forskjellige typer armbånd, som han har heklet av strikk i ulike farger.

– Jeg har strikket i omlag et år nå. Noe selger jeg, noe gir jeg bort i gaver og jeg beholder noe selv, forteller Lucas.

Han hadde også laget egne materialpakker, slik at kundene kunne lage seg sine egne vennskapbånd. Inne io pakken var det en enkel, god og informativ oppskrift på hvordan man kunne lage slike bånd. Han har selv laget «fletteplatene» som ligger i materialposen, og man kunne velge ulike farger på garnet.

– Jeg har lært både å flette snører til armbånd og vennskapsbånd, helking av sånne armbånd i strikk og strikking av mormor. Hun deltar også på messen, og selger ting hun har både strikket og heklet, forteller Lucas stolt til malviknytt.no.