Ny butikk på sentret

162

Onsdag 1.november åpner Karianne Leren ny butikk på MalvikSenter.

Butikken har fått det klingende navnet Hummer og Kanari og driver, som navnet tilsier, med litt av hvert, men i første rekke brukt og antikk.

– Jeg har drevet en lite brukt og antikkbutikk på låven hjemme i Levanger i mange år. Den har etterhvert blitt for liten så da passet det fint at det var ledige lokaler her på senteret, forteller Karianne Leren som er travelt opptatt med å innrede butikken som ligger i lokalene mellom Rema og Vinmonopolet, når Malviknytt stikker innom.

Hun og samboeren Bjørn skal stå for driften av den nye tilveksten ved kjøpesenteret på Sveberg.

– Nå får vi et såpass stort lokale at det blir plass til en kaffekrok i tillegg til butikken hvor kundene kan sette seg ned å slå av en prat og se nærmere på ting de har lyst til å kjøpe. Her vil det bli mye forskjellig og vareutvalget vil skifte hele tiden.

Skiftende vareutvalg

Varen kommer fra auksjoner, dødsbo og ett og annet konkursparti, etter flere år med brukt og antikk som hobby har Karianne knyttet mange kontakter over hele landet.

– Det blir mye forskjellig ja, altså Hummer og Kanari. I tillegg til brukt og antikk vil vi tilby en del pyntegjenstander og gaveartikler. Emaljerte reklameskilt av gammel årgang er en annen artikkel som er populær hos kundene.

Tarotkort, røkelse og drømmefangere vil også være i butikkhyllene etter hvert. Mens de har holdt på med innredningen har flere kunder stoppet for å slå av en prat.

– Det er trivelig her oppe på senteret, folk er så blide og hyggelige så nå gleder vi oss til å åpne butikken neste onsdag, forteller hun.

Bilder av Hummer og kanari: