Cirkle K stasjoner klare for ny runde med Rosa Sløyfe

Kunder og forbipasserende har sikkert lagt merke til at vaskeanleggene på Cirkle K -bensinstasjonen i Hommelvik er farget rosa ved inngangen til oktober.
Dette henger sammen med årets Rosa Sløyfe-aksjonen i regi av Kreftforeningen.
I fjor vasket bileiere i Sør-Trøndelag inn 293 800 kroner til Rosa Sløyfe-aksjonen. Nå er den populære aksjonen igjen i gang på Circle K-stasjonene i fylket. Så i hele oktober skal Circle K-stasjoner i Sør-Trøndelag vaske inn penger til Rosa Sløyfe-aksjonen til Kreftforeningen..
I fjor var det Circle K Tunga som samlet inn aller mest i fylket, hele 54 250 kroner. Dette var også det tredje høyeste beløpet på landsbasis.

14 millioner til kreftsakenFor sjette året på rad er Circle K Norge en av hovedsamarbeidspartnerne til Kreftforeningens storaksjon Rosa sløyfe. De fem foregående kampanjene har gitt et samlet bidrag på over 14 millioner kroner til kampen mot brystkreft. Circle K-kundene har i flere år vært en av de største bidragsyterne i kampen mot brystkreft.

– Dette er en viktig aksjon. Kreftsaken føles veldig nær for mange av oss. Og vi opplever at kampanjen blir svært godt mottatt av kundene og stasjonsdriverne våre. Det er mye rosa kreativitet og engasjement på Circle K-stasjonene i oktober, sier Christoffer Sundby, norgessjef i Circle K.
Kunder som ikke vasker bilen kan støtte Rosa Sløyfe-aksjonen ved enten å kjøpe kaffe i rosa kopp, veganmuffins eller en refleks. Nytt av i år er at det går et bidrag til kreftsaken for hver for hver kunde som kjøper rosa spylervæske.
Pengene som kommer inn fra årets Rosa Sløyfe-aksjon skal gå til forskning på senskader etter brystkreftbehandling. I løpet av de seks årene Circle K (tidligere Statoil) har vært en del av Rosa Sløyfe-aksjonen, har stasjonene bidratt med stor kreativitet. Rosalakkerte biler, rosa belysning og rosa bh-er hengende på snor er bare noen av tiltakene vi har sett tidligere år.

(Kilde: Pressenytt)

FAKTA:

Disse samlet inn mest i Sør-Trøndelag i 2016

1. Circle K Tunga

2. Circle K Byåsen

3. Circle K Rosten

4. Circle K E6-Klett

5. Circle K Nidarvoll

(Kilde: Circle K – innsamlingstall Rosa Sløyfe 2016)