Inspirasjonskveld med Marco Elsafadi

Foto: Pål Laukli

Barn og unges oppvekstvilkår er et fellesansvar,  med hovedvekt på foreldre og foresatte.

Lions Club Malvik og Lions Club Malvik Saxedatter inviterer i kveld fredag, foreldre fra hele kommunen til en «Inspirasjonskveld for foreldre i Malvik» med tema «Nye utfordringer i foreldrerollen».

Arrangementet avholdes i Bruket Kulturhus og TrønderBrazz spiller ved inngangen før møtet fra kl. 1800.

Det er fri entré og hovedforeleser blir Marco Elsafadi som er en svært etterspurt foredragsholder som har reist land og strand rundt og holdt foredrag for næringsliv og det offentlige.

Det blir innledning ved ordfører Ingrid Aune og i tillegg blir det innlegg fra Ungdomsrådet i Malvik og Lensmann Marit Steigen. Konferansier er Viggo Valle.

Marco Elsafadi

Marco er en svært etterspurt foredragsholder som har reist land og strand rundt og holdt foredrag for næringsliv og det offentlige. Marco holder over 200 foredrag i året og får veldig gode skussmål. Han er født i en FN-leir i Libanon og var flyktning i 12 år før han fikk opphold og senere statsborgerskap i Norge i 1987.

I 2002 stiftet han organisasjonen New Page som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold. I løpet av tre år ekspanderte organisasjonen til 60 ansatte og ble dermed en meget viktig støttespiller for barnevernet i Oslo, Bergen og Stavanger.

Marco fikk prisen for «Årets mest fengslende foredrag» i 2005 og «Årets foredrag» i 2006 av kursarrangøren Confex. Under Idrettsgallaen 2006 fikk han dessuten prisen som “Årets forbilde” for sitt engasjement på og utenfor banen, og for sitt arbeid i New Page fikk han utdelt Åpenhetsprisen 2007 av Mental Helse. I 2008 fikk han Amalie Laksovs Minnepris for sitt engasjement for menneskerettigheter.