Nå skal det avgjøres – Siste dag med puljespill

Hommelvik J17/18/19 under NC 17 Foto: privat

Tirsdag er det avgjørende kamper for samtlige lag fra Malvik i Norway Cup.

To av lagene spiller om å få delta i A-sluttspillet, mens et av lagene allerede har fått beskjeden om at B-sluttspill venter senere i uka. Det er nå spenningen begynner.

Enten eller for Hommelvik

Hommelvik er fortsatt med i kampen om en plass i A-sluttspillet, etter at de slo MSIL fra Eidsnes like utenfor Ålesund. Den kampen endte hele 8-2 til Hommelvik, noe som var veldig gledelig etter et 1-5 tap mot Surnadal.

– Noe bedre gjennomført av oss i denne kampen sammenlignet med forrige, men vi mangler fortsatt en del før vi vinner toppformen,  fortalte Ola Fuglem til Malviknytt etter kampen.

Klokken 12.00 i dag møter de Oppegård IL, som ligger foran Hommelvik på tabellen med bare ett mål som skiller. Hommelvik er med andre ord nødt til å ha seier for å kunne nå A-sluttspillet. Tredje- og fjerdeplassen i gruppa får spille B-sluttspill.

Hommelvik har satt seg som mål å kunne nå A-sluttspillet. (saken fortsetter under bildet)

Guttene trenger uavgjort

Malvik G16 trenger minst uavgjort for å kunne avansere til A-sluttspillet. Guttene har nemlig 2. plassen foran siste runde før de møter Høybråten og Stovner IL 2, som ligger under Malvik på målforskjell. Skulle de derimot tape mot Høybråten, havner de enten i B-sluttspillet eller taper sin pulje, avhengig av resultatet i kampen mellom Hødd og Varg. (saken fortsetter under bildet)

A-sluttspill ute av rekkevidde for jentene

Malvik J16 ligger dessverre sist i sin pulje og møter foreløpig ubeseirede Birkenes i sin siste puljekamp. Alle lagene i jentenes gruppe går uansett videre til sluttspill, men det er kun B-sluttspillet som er mulig for våre jenter.

Skrevet av: Stian Tørstad