Reiser til finalen

I dag reiste Caroline til Oslo for å delta på morgendagens finale i Miss Norway.

Tidlig fredag morgen fikk Malviknytt medling fra Caroline, om at nå var hun snart klar for avreise og at hun både gledet og gruet seg til morgendagen.

– Nå har jeg akkurat våknet og om få timer sitter jeg på flyet ned til Oslo. Jeg kjenner at jeg begynner å gru/glede meg litt, men nervene er faktisk ikke noe ille. Jeg pleier som regel ikke å bli nervøs før det er rett rundt hjørnet. Som vil si at jeg mest sannsynlig kommer til å kjenne litt på nervene før jeg går på scenen, men jeg satser på at det skal gå fint. Det har vært mye stress denne uken og det skal bli herlig å komme seg til Oslo. Jeg er veldig spent på selve finaledagen og ser for meg at det blir en kveld jeg sent vil glemme.

Kontroll på antrekkene

Under finalen skal finalistene vise frem ulike antrekk. De skal entre scenen i cocktailkjole, hverdagsantrekk, treningsantrekk, en bikini og ikke minst en finalekjole.

– Jeg pakket bagen min igår hvor det viktigste er antrekkene jeg skal bruke på scenen. Ellers går det også i sko, smykker og annet tilbehør. Og sist men ikke minst makeup. Jeg var så heldig å få med meg en goodiebag fra en av sponsorene mine, Vanoklinikken. Her fikk jeg flere fantastiske produkter som også blir med nedover, forteller Caroline.

 

Venninne fra Hommelvik

Da flyet lettet fra Trondheim Værnes Lufthavn i dag, hadde Caroline godt selskap av sin gode venninnen Ingrid Rønne Nilsen. Ingrid har tidligere uttalt til Malviknytt at hun syntes Caroline er en perfekt representant for Norge i Miss Universe og at Caroline nettopp står for, og ikke minst jobber for mange av de verdiene vi i Norge verdsetter, som ærlighet, eventyrlyst, ambisjoner, mot og åpenhet.

– Jeg reiser sammen med Ingrid til Oslo. Ingrid er hun som var med på å lage presentasjonsvideoen min. Når vi kommer frem skal vi bare slappe av og kose oss. Samtidig som jeg også skal innom Wallmans en tur med de andre jentene for å få litt øving på scenen. Dette blir veldig greit, da vi får muligheten til å bli litt kjent med gulvet før den store dagen.

– Caroline er ei som aldri gir opp, hun ser skjønnhet i alt og er tvers igjennom et helt fantastisk menneske.Det virker som om hun gleder seg masse til finalen, men jeg tipper nok også at hun er litt spent. Det har vært utrolig gøy å få vært med på denne utrolige reisen hun har hatt, og uansett utfallet i finalen, så har det vært et eventyr, forteller Ingrid i en melding fra hovedstaden.

Miss Universe

Vinneren i Norge vil bli sendt til den internasjonale Miss Universe-finalen. Vinneren vil representere Norge og være en rollemodell for unge kvinner. Miss Universe er eid av WME/IMG, og konkurransen følges av medier, brands og internasjonalt næringsliv. Vinneren må være mellom 18 og 27 år, ikke være, eller har vært gift og hun skal ikke ikke ha barn. Anbefalt høyde er mellom 168 og 182 cm. Målet er å gi Norge en god posisjon internasjonalt, med utgangspunkt i vakre skjønnhetsutøvere som jobber like hardt for å oppnå suksess i næringslivet som på catwalken. I  organisasjon finnes personer med bakgrunn fra store TV- og konsertproduksjoner, moteshow, artistbransje, visuell kommunikasjon og reklame.

Mange av oss husker vel Mona Grudt fra Stjørdal, som i 1990 stakk av med seieren i Miss Universe.

Veien til finalen

Malviknytt har fulgt Caroline tett den siste måneden før finalen, og her kan du se alle sakene