Debuterte på A laget

I blå trøye nummer 34, for Ranheim TF spiller Jørgen Kjøsnes Valleraunet fra Hommelvik og i går hadde Jørgen sin debut på A laget.

Det var i går, under en treningskamp Jørgen hadde sin debutkamp og det var visstnok et heltent hjemmelag som tok i mot Ranheim på Orkdalsbanken Stadion.

Jørgen Kjøsnes Valleraunet

– Ja, jeg fikk min debut på a-laget idag, i en treningskamp mot Orkla på Orkdalsbanken stadion. Det var en kamp som var preget mye av at vi på Ranheim, eide my av banespillet. Orkla gikk mer og mer tom for krefter utover i andre omgangen og kampen endte til slutt 1-6 i vårt favør. Når det var igjen rundt 17 minutter ble jeg byttet inn. På den korte tiden var jeg involvert i spillet ved flere anledninger og er generelt fornøyd med egen prestasjon i kampen, fortalte Jørgen til Malviknytt etter kampen.

Slik beskrives kampen på hjemmesiden til Ranheim Fotball:

Det var en start med tette dueller og høyt temperament, men etter starten var det Ranheim som tok regien. Ranheim fikk gode sjanser med flotte kombinasjoner spesielt på høyresiden. Eggen Rismark sto bra i regien for vending av spillet.

Etter kun 8 minutter får Løkberg ballen i mellomrom, klemmer til fra ca. 20 meter, med en liten dupp glipper ballen ut av keepers hender til 1-0.
Vertene får en corner i mot etter at de fikk lagt litt press på Ranheim. På corneren blir markeringen slapp og Orkla får rotet inn utligningen.

Minuttet senere burde Ranheim fått økt ledelsen der Rikvold og Løkberg finner tonen i mellomrommet. Riksvold kommer alene med keeper. Assistentdommeren vinker (subjektiktivt) feilaktig offside!

Løkberg er også i regien for 2-1, han får indirekte assist på selvmålet.

En pause med nesten helt nytt lag kommer ut i 100. Ranheim får tidlig scoring med Lillebo. Før Rye øker ledelsen igjen etter et fantastisk angrep på venstresiden. Det er Eek som spiller opp Sandmæl, han sender Sørløkk på en liten løpetur. Han får til et innlegg fra død vinkel, heades i tverrliggeren av Lillebo og Rye dukker opp returen og kan krangle ballen i mål.

Rett etter økes ledelsen igjen, denne gang ved Gjertsen. Det jobbes godt med å holde tempoet oppe i kampen etter dette, men Orkla våger å kontre på muligheten de får og setter smått press på Ranheim.

1.omg: Barli – Witry, Kvande, Rismark, Solem – Sørløkk, Tromsdal, Løkberg – Riksvold, Karlsen, Storflor

2. omg: Lenes – Søfteland, Vinje, Eggen Rismark (Valleraunet), Eek – Sørløkk (Blakstad), Løkberg, Sandmæl – Rye, Lillebo, Gjertsen