Undertøy og badedrakter

Det nærmer seg finalen i Miss Norway. Til tross for ferietid, er finaledeltager Caroline Birkelund strålende fornøyd med å ha fått enda en sponsor med på laget.

Motivaction AS står som arrangør av Miss Norway, og er tydelig på at det kreves mye egeninnsats for å faktisk vinne Miss Norway. Det å finne sponsor er en viktig del av jobben for å nå målet med å vinne Miss Norway.

Caroline har tidligere uttalt til Malviknytt at hun syntes det med sponsorer har vært noe av det mest utfordrende, men også mest lærerike ved konkurransen.

– Sponsorer en viktig del av Miss Norway, og for knapt en uke siden var jeg så heldig å få med meg en ny sponsor på laget. Pikant Under er en kjede som har et bredt utvalg i undertøy, badetøy og nattøy til damer i alle aldre. Den første butikken dere ble åpnet for omtrent 20 år siden, og har i dag totalt seks butikker i Asker, Trondheim, Drammen, Gjøvik og på Lier, forteller Caroline.

– Når jeg besøker Pikant Under butikker føler jeg meg velkommen og jeg opplever at de ansatte alltid ønsker å levere et høyt servicenivå. Sist jeg kom innom butikken deres, ble jeg tatt imot av ei blid hyggelig jente som fikk meg til å føle meg velkommen. Vi fikk pratet litt før hun hjalp meg inn i prøverommet og fant frem flere produkter jeg skulle prøve. Noe jeg likte spesielt godt med hjelpen jeg fikk var at jeg fikk ærlige meninger om det jeg prøvde. Var det en bikini som ikke satt helt som den skulle sa hun ifra og jeg prøvde heller en annen. Er det noe jeg setter stor pris på når jeg er ute og handler er det at de ansatte er ærlige om man er litt i tvil om et produkt, forteller Caroline og legger til at hun på bildene har på seg en badedrakt fra Stella McCartney.

Hvis du mener den neste Miss Norway skal hete Caroline, og ikke minst at den neste Miss Norway skal komme fra Malvik, bør du bruke 10,- på å sende missu 3 til 1963.