Sol og varme for Caroline

For  et år siden tok Caroline Birkelund en spontan avgjørelse med å meldte meg på Miss Universe Norway 2017. Nå nesten et år senere, er hun en av 15 finalister som skal konkurrere om kronen den 29.juli på Wallmans i Oslo.

Miss Norway er en årlig konkurranse, hvor formålet er å kåre en vinner som kan være en forbilledlig representant for veldedige organisasjoner og kommersielle produkter, tjenester og arrangementer. Det kreves både fysisk og mental styrke for å komme til topps i Miss Norway, og mange trener i årevis før de oppnår ønsket resultat.

– Etter et langt år med mye jobbing har jeg vendt snuten mot Makarska i Kroatia. Her skal jeg være i to uker med familien og kjæresten. Jeg har vært her en gang tidligere for tre år siden og liker plassen veldig godt.  Jeg tror jeg har godt av å koble av litt før den store finalen 29.juli. Det har vært mye jobbing de siste ukene og det å komme til sol og varme har vært herlig, forteller Caroline til Malviknytt fra Makarska i Kroatia.

Øver på å gå i høye hæler

I følge arrangøren, Motivaction AS teller alt som skjer før finalen veldig mye i konkurransen. Jurymedlemmene under finalen får vite om finalistenes resultater, men legger til sin vurdering av egnethet i konkurransen. Dette betyr at deltagerne kan påvirke sitt resultat ved å jobbe hardt og målrettet. Trening med fokus på aktiviteter skal gjøre jentene i stand til å representere Norge på en strålende måte, enten det er hundrevis av gjester i salen, et markedsføringsoppdrag, eller at de går på scenen for en milliard TV-seere i Miss Universe.

– Selv om jeg har ferie, så er det fortsatt en del øving og arbeid som skal gjøres mens jeg er her. Blant annet sponsorarbeid og øving på hæler. Men motivasjonen min er på topp, og litt øving på hæler mellom solingen er ikke noe problem. For er det noe som er veldig viktig før finalen så er det å øve masse på gange. Den største frykten må jo være å falle på scenen. Jeg kommer hjem igjen den 22. Juli og da er det bare en uke igjen til finalen. Jeg gleder meg veldig, men samtidig tror jeg det blir en veldig hektisk uke med mye forberedelser. Derfor skal jeg utnytte tiden i Kroatia best mulig og  bruke tiden på å nyte det ferielivet har å by på. Slik som soling, spise god mat og ha det gøy med familien, forteller Caroline.

Malviknytt satser på at Miss Norway 2017 kommer nettopp fra Malvik, og vil fortsette å følge Caroline tett frem til finalen den 29. Juli 2017.