SKA-frika slipper ny singel

171
Foto: Eir-Jørgen Bue

Neste fredag presentere SKA-frika den nye singelen ”Første Blikk”.

Den etterfølges av en EP som kommer i juni, forteller bandet i en pressemelding.

SKA-frika har gjennom flere år jobbet seg fram som et solid liveband. Fra å være en gjeng på musikklinja til å bli voksne musikere har de opparbeidet seg et bra repertoar og et energisk sceneshow.

Vokalistbytte

Bandet gikk gjennom et spennende vokalistbytte høsten 2016, og dette er Ellen Sofie Steen sin første utgivelse med bandet.

Låta «Første Blikk» er den første kjærlighetslåta bandet har skrevet, og den handler om å være betatt og avstandsforelsket. Sjangermessig beveger låta seg gjennom ballade, pop og reggae.

SKA-frika har i løpet av våren spilt inn fem låter i Sørgården studio på Ler. Resultatet av dette skal bli en EP som kommer ut til sommeren.

Singelen ”Første Blikk” er en smakebit fra den kommende utgivelsen og den blir å finne på ulike strømmetjenester som iTunes og Spotify fredag 5.mai.

Bandet består av Ellen Sofie Steen – Vokal, Magnus Munkeby Forbord – Gitar, Nina Bendiksen – Bass, Even Brobak – Synth, Silje Sagmyr Werness – Trombone, Vegard Hauknes Hasfjord – AltSax, Lars Emil Haugen – BarySax, Ola Volden Lauvås – Trompet og Magnus Teigseth Morken – Trommer.

Hør smakebit fra den nye låta her. (Facebook)