En ren forestilling fra SHOWer

223

Når revygruppa SHOWer entrer scenen på Cafe Rampa 2. og 3.mars er det klart for mye latter og god stemning i salen.

Revygruppa som har holdt på i et par år er full av erfarne skuespillere og musikere og i ensemblet finner vi Monica Eriksen og Heidi Grande, som skal være godt kjente revynavn for det Malvikske publikum.

Gammelt og nytt

Revyen heter «En ren forestilling» og er en klassisk revyforestilling som handler om alt og ingenting.

– Vi har lang fartstid fra flere revygrupper og teaterlag i Trondheimsområdet og har satt sammen en forestiling som varer i nesten to timer inkludert en liten pause, forteller kappelmester, artigkaill og primus motor Karsten Skarphol.

Han står bak mange av numrene, blant annet visa «Shc og shj» som fikk prisen for beste vise på humorfestivalen i Hemne i 2012 og publikumspris på Høylandet året før.

– Vi har plukket med noen, kall det «kjente», nummer, men også noen nye. For eksempel så får vi møte en kar som har fått i oppdrag å lage ny underholdning under Olavsfestdagene.

– Han spiller trekkspill og skal tro om han ikke er i slekt med en trekkspillende Malviking fra Selbu, forteller Skarphol uten å røpe mer om det.

Erfarne Malvikinger

Med på laget har revygruppa SHOWer Monica Eriksen og Heidi Grande fra Malvik. Monica har lang fartstid fra Saksvik teaterlag før hun ble med i SHOWer.

Heidi Grande er siste tilskuddet til gruppa og er for mange kjent som en av «HurraHurpene» en lokal revygruppe i Malvik som herjet på scenen for noen år siden. Heidi har også bakgrunn fra Chat Noir, hvor hun var danser i flere revyer og oppsetninger.

– Mulig det dukker opp en playboy fra Malvikmarka, hva vet vel jeg, skyter Heidi Grande inn. I denne revyen skal jeg synge, danse, spille, tulle og tøyse, og det gleder jeg meg til, sier hun.

Revy på rundreise

Selv om det, i følge revygjengen, utelukkende er tøys og tull de driver med så tar de humoren og revyen på alvor og reiser rundt i Trøndelag og omegn.

– Vi var oppi Ålen i høst til fulle hus og stormende jubel og har vært rundt med deler eller hele forestillingen på flere arrangement i Trondheim i vinter. Nå står Malvik og Cafe Rampa for tur, før vi senere i år skal rundt om i Trøndelag, forteller Venche Kulbotten i revygruppa SHOWer.