Merker hotellstreiken

0

Mai er konfirmasjonsmåneden framfor noen og presset på leie av selskapslokaler og levering av mat er stort.

Merker streiken

TT-mat som holder til på Strømheim i Hommelvik, drifter kantinen til oljeselskapet Det Norske i Trondheim og driver blant annet med catering, selskap- og møtemat.

Med streiken i Hotel- og restaurantarbeiderforbundet er det mange spørsmål om hjelp med catering til konfirmasjoner og andre selskap mens streiken pågår.

– Det har vært mange henvendelser de siste dagene om selskapsmat til den første helgen nå i mai, men vi har dessverre sagt nei til mange av oppdragene.

Nå er det fulle dager og helger i mai med jobb så å si døgnet rundt.

– Vi har selvsagt hentet inn ekstrahjelp disse dagene, så det skal gå bra dette, forteller Kåre Haagenstad.

Høysesong i cateringbransjen

TT-mat går mot den travleste perioden i året og skal i løpet av tre dager levere ca 1500 porsjoner med selskapsmat.

– Vi har det travelt noen dager nå ja, sier Kåre Haagenstad som til sammen har 7,5 stillinger i bedriften.

– Torsdag, (Kristi himmelfartsdag) lørdag og søndag har vi nesten femti selskaper vi leverer mat til. Det er mye.

Og et utdrag av handlelista viser at det går med en god del ingredienser.

20 kg røkt laks, 70 kg potetsalat, 40 kg spanske kjøttboller, 400 lefseruller, 30 kg Scampi og det skal lages 1200 fylte egg før alle munner er mettet.

Se vår reportasje hvor Kåre Haagenstad lager påskemat

Del.